No comments yet

Cu siguranță, Medical Research Products nu îi spune asta.

Cu siguranță, Medical Research Products nu îi spune asta.

Cu toate acestea, cancerul și celulele virale nu pot procesa energia la acest nivel de tensiune scăzută și încep să moară de foame. Procesul de foame este un proces mai lent decât otrăvirea, motiv pentru care Cancell funcționează mai lent decât chimioterapie și de ce a existat o reducere dramatică a greutății celulelor tumorale în testul NCI de două zile al Cancell, dar doar un număr mic de celule moarte. Dacă testul ar fi durat mai mult, toate celulele tumorale care au arătat o astfel de reducere dramatică a greutății ar fi murit de foame. Pentru mai multe despre testul NCI, accesați pagina Comentarii pe pagina Rezumatul testului NCI pentru anulare.

Este întotdeauna amuzant să vezi o astfel de ignoranță grosolană a biologiei de bază. Virușii nu sunt celule. Nu le poți înfometați. De asemenea, se pare că nu știu că potențialul de membrană al celulelor este în general exprimat ca o tensiune negativă. Îmi place, totuși, pledoaria specială conform căreia testul NCI nu a măsurat ceea ce trebuie, de parcă NCI nu știe ce să măsoare atunci când testează noi terapii presupuse pentru cancer in vitro și in vivo. În mod similar, partea despre reducerea gradientului electrochimic de repaus prin membrana celulară la intervalul -50 mV este o prostie pură. Principalul motiv pentru care potențialul de tensiune pe o membrană celulară scade este fie că celula nu are ATP (care este sursa de energie chimică pentru majoritatea reacțiilor celulare, cum ar fi pompele ionice care mențin gradientul); altceva (o otravă, de exemplu) inhibă pompele ionice; sau membrana are scurgeri, dispersând gradientul ionic. În orice caz, celulele au o mare varietate de potențiale de repaus și, de fapt, promotorii lui Cantron înțeleg exact greșit. În realitate, potențialul de repaus corespunde potențialului proliferativ. Celulele cu un potențial proliferativ scăzut tind să aibă potențial de membrană de repaus ridicat (de exemplu, -90 mV), în timp ce celulele mai capabile să prolifereze au un potențial de repaus mai mic. Asta include celulele canceroase. Desigur, este mai complicat decât atât prin faptul că celulele tumorale tind să sufere o fază hiperpolarizată (tensiune mai mare) în timp ce se replic, dar creatorii lui Cantron înțeleg bine biologia. Celulele mai diferențiate tind să aibă un potențial de membrană de repaus mai mare, iar un potențial de membrană de repaus mai scăzut tinde să fie asociat cu dediferențiere.

O altă afirmație a promotorilor Cantron cu privire la modul în care funcționează este rațiunea originală a lui Sheridan. În cererea sa IND, el a declarat că cancerul este o boală proteică și că există trei tipuri de celule: normale, primitive și canceroase. Într-o „relație cu cancer”, susține Sheridan, proteinele celulare devin mai puțin diferențiate decât de obicei și pot doar replica proteinele canceroase. Desigur, se observă că, în general, proteinele nu se reproduc; sunt realizate prin transcrierea și traducerea ADN-ului celulei, dar asta nu l-a împiedicat pe Sheridan să susțină că Entelev a permis celulelor canceroase să atingă „starea primitivă”, ceea ce le-ar conduce la autodistrugere. Este o prostie atât de totală din punct de vedere biologic încât sfidează rațiunea pe care un biochimist ar putea crede, dar se pare că Sheridan a făcut-o.

Explicația lui Sopcak, pe de altă parte, a fost ușor diferită prin aceea că a susținut că celulele canceroase sunt celule anaerobe mutante cauzate de lipsa unei diete adecvate care provoacă daune chimice și electrice. Ideea sa despre cauzalitatea cancerului este că criptocidele Progenitor devin active și ajută celulele sănătoase să respire anaerob. Potrivit Sopcak, atunci când nevoile de energie ale celulei depășesc capacitatea metabolismului anaerob de a le furniza, celula se mută și devine o celulă canceroasă într-un proces ireversibil. Trebuie să recunoaștem că acest lucru sună mult mai plauzibil decât explicația lui Sheridan, cu cooptarea inteligentă a efectului Warburg și ipotezele care există de ceva vreme despre modul în care metabolismul poate contribui la dezvoltarea cancerului. Deci, cum inversează Entelev acest proces? Aici este locul în care Sopcak merge la capătul adânc. El a susținut că Entelev a schimbat „energia vibrațională și frecvența” celulelor canceroase până când acestea ating „starea primitivă” postulată de Sheridan. Celulele se autodigeră apoi, pentru a fi eliminate prin urină, fecale, fiind tuse, prin transpirație sau chiar printr-o secreție vaginală. După ce se întâmplă acest lucru, celulele canceroase sunt înlocuite cu celule normale.

În mod amuzant, Sopcak a fost, de asemenea, citat spunând că el crede că toate medicamentele din viitor vor fi în cele din urmă practicate prin ajustarea frecvențelor vibraționale. Poate de aceea nu i-a luat prea mult timp să intre în homeopatie. A făcut chiar și o versiune homeopatică a CanCell și a numit-o — nu glumesc cu tine — CanCell, provocând astfel o confuzie fără sfârșit, mai ales pentru că versiunea homeopatică clară arăta foarte diferit de versiunea originală de culoare închisă. În orice caz, Enteleve/CanCell/Cantron a fost promovat ca remediu pentru SIDA, herpes, sindrom de oboseală cronică, lupus, endometrioză, boala Crohn, fibromialgie, diabet, emfizem, sclerodermie, boala Lou Gehrig, scleroză multiplă, fibroză chistică, fibroză musculară. distrofie, boala Parkinson, boala Alzheimer, hemofilie, tensiune arterială ridicată și scăzută, boli mintale și unele forme de epilepsie.

Și s-ar putea să nu crezi asta, micuțule, dar îți va vindeca și astmul. (OK, mă opresc. Știu că am folosit gluma aceea de două săptămâni la rând. Pur și simplu nu m-am putut abține, totuși.) Observ, totuși, că Cantron, sau cum ar vrea cineva să-l numească, a fost administrat oral, rectal și local. Dacă vreți esențialul pseudoștiinței sale, el își expune în detaliu credințele și pretențiile pentru Cantron în acest interviu din 1996. În acest interviu, el admite că CanCell nu este altceva decât „apă foarte pură” și susține că este o „programată”. cristal.” Și mai amuzant, din punct de vedere al homeopatiei, el susține că îndepărtează amintirea din aceste cristale de apă și imprimă amintirea pe care și-o dorește. În altă parte, el descrie CanCell ca un „catalizator vibrațional”. Oricum, dacă Cantron este același cu CanCell, practic este apă. Din fotografiile de pe site-ul Medical Research Products, totuși, Cantron arată ca lichidul întunecat pe care Jim Sheridan obișnuia să-l vândă ca Entelev.

Deci, ce este în Entelev/CanCell/Cantron? Nu foarte mult, de fapt. În 1989, o analiză a FDA a constatat că este compus din substanțe chimice destul de neremarcabile, inclusiv acid azotic, sulfit de sodiu, hidroxid de potasiu, acid sulfuric, inozitol și catecol. Site-ul web Cantron spune că conține cupru, sodiu, sulf, postasiu, precum și urme de fier, zinc și brom. Nimic din ceea ce se află în Cantron nu pare să aibă activitate anticanceroasă la nivelurile la care s-ar putea aștepta în corpul uman, conform NCI:

În 1990 și 1991, mostre de Cancell/Cantron/Protocel au fost evaluate în ecranul NCI in vitro 60 Human Tumor Cell Line Screen. Rezultatele testelor sunt disponibile online. Graficele și denumirile numerice pentru fiecare dintre cele trei criterii de creștere a celulelor canceroase (GI50, concentrația necesară pentru inhibarea cu 50% a creșterii celulelor; TGI, concentrația necesară pentru inhibarea totală a creșterii celulare; și LC50, concentrația necesară pentru letalitatea celulară de 50% sau moarte) sunt oarecum complicate, dar o explicație tehnică este oferită în Anexa 3. Există puține dovezi că oricare dintre constituenții Cancell/Cantron/Protocel ar fi disponibili în fluxul sanguin al unui pacient în concentrații semnificative după ingerarea acestuia. Activitatea a fost observată în două treimi din liniile celulare, deși la niveluri care ar fi de aproximativ 275 de ori mai mari decât concentrația maximă teoretică atinsă în ser. Prin urmare, efectele in vitro se datorează probabil efectelor nespecifice ale modificărilor concentrației de sare. Mai mult, celulele din NCI Tumor Cell Line Screen sunt crescute în medii artificiale în condiții care nu imită cu adevărat situația in vivo la animale sau la oameni și este posibil ca rezultatele obținute cu ecranul să nu reflecte cu exactitate efectele posibile la oameni. Pentru a plasa rezultatele pentru Cancell/Cantron/Protocel în perspectivă, orice medicament convențional care prezintă acest nivel scăzut de activitate in vitro în screening-ul de linie celulară de cancer uman NCI nu ar fi investigat în mod normal de către NCI.

Un supliment alimentar?

Deci, cum scapă producătorii de Cantron și numeroșii săi imitatori? Cum se face că ei continuă să-l vândă? Răspunsul este ușor: dă vina pe DSHEA din 1994. Cantron, conform Medical Research Products, este un supliment alimentar, așa cum se explică în aceste puncte:

Cantron este oferit doar ca supliment alimentar.Medical Research Products nu face pretenții și nici nu prescrie acest produs (sau orice alt produs) pentru vindecarea, prevenirea sau atenuarea oricărei boli cronice.Cantron nu este aprobat de FDA sau aprobat de AMA pentru tratamentul oricărei afecțiuni medicale.FDA nu a evaluat nicio declarație de „afirmații de sănătate” făcute de MRP.NU IGNORAȚI SFATUL MEDICULUI DVS. Nu utilizați Cantron în locul oricăror tratamente de salvare care au fost prescrise de medicul dumneavoastră.Cantron este o parte foarte importantă a unui program de sănătate totală în care se tratează întreaga natură a individului prin suplimente nutriționale, dietă, exerciții fizice, meditație, rugăciune etc.Cantron poate fi luat de la sine, cu toate acestea, este produsul principal din „Programul nostru de sănătate totală”, care este un portofoliu de produse sinergice concepute pentru a stimula procesele naturale de vindecare ale organismului.

Asta ne aduce înapoi la Bernie Mulligan. Cum naiba poate fi înșelat Bernie Mulligan să creadă că Cantron își va vindeca cancerul esofagian în stadiul IV, cu ficatul plin de tumoră metastatică? Cu siguranță, Medical Research Products nu îi spune asta. Pentru companie, totul este doar un „supliment” care „promovează starea de bine în mod natural”. Jerome Godin chiar subliniază acest lucru în articol, afirmând în termeni nesiguri că este foarte atent să respecte legea. El, totuși, adaugă necinstit: „Eu doar îmi fac produsul și cei care cred în el îl promovează de obicei singuri”.

Oameni ca Andy Johnson:

Pe 18 aprilie, Johnson a făcut ceea ce face în a treia miercuri a fiecărei luni la prânz – a mers într-o sală din Warren, a descărcat cutii de carton pline cu pamflete fotocopiate, cărți și sticle de Cantron, s-a apropiat de podium și a predicat vestea bună.

Și a predicat. Și a predicat. Johnson, un bărbat în vârstă de 82 de ani, cu ochelari cu ramă de sârmă, o mustață tunsă frumos și o cămașă galbenă de golf înfiptă, a vorbit timp de o oră. A făcut o pauză de o jumătate de oră pentru a le permite oamenilor care cred că Cantron și-a vindecat cancerul să-și spună poveștile înainte de a se lansa din nou în discursul său pentru încă 40 de minute.

Și:

Johnson a făcut toate afirmațiile că compania care produce Cantron nu le poate și apoi unele. Cantron vindecă cancerul, a spus el, împreună cu SIDA, problemele la genunchi și răceala comună. A sărit în sus și în jos pentru a ilustra partea despre problemele genunchiului.

Deci ceea ce avem în Andy Johnson este un credincios adevărat și, din păcate, are un grup, H.O.P.E. Grup, căruia îi poate predica credința în fiecare a treia miercuri a lunii, promovând dezinformări precum aceasta, unde recomandă pacienților cu cancer să folosească Cantron cu o varietate de alte suplimente https://produsrecenzie.top/idealica/, inclusiv ulei de ficat de rechin, tablete cu formule enzimatice, apă Willard și Pancreatină. Și mai rău, se pare că Johnson îi încurajează pe membrii grupului său să evite tratamentele bazate pe știință. Interesant, totuși, amprenta online a lui Johnson este de fapt destul de mică, ca și cum ar zbura sub radar. Grupul său nu pare să aibă propriul site web și este greu să afli multe despre el online.

Oricum ar fi, ceea ce avem aici este, în opinia mea profesională, un șarlatan de cancer. Faptul că crede în șarlamăniile lui face și mai rău, pentru că probabil îl face un vânzător mai eficient. Între timp, avem o companie care face vechiul „wink, wink, nudge, nudge”, în timp ce Johnson spune lucruri pe care legea interzice companiei să le spună despre produsul său. Un aranjament frumos, nu-i așa? Nici tratamentul nu este ieftin, în ciuda pretențiilor producătorului său de a-l pune la dispoziția tuturor. Potrivit articolului, costă aproximativ 500 USD la fiecare 20 de zile.

Din păcate, articolul, după ce a dezvăluit această șarlamănie, își diluează mesajul adăugând în esență câteva apologii pentru medicina „complementară și alternativă”. De exemplu, autoarea Claire Brownell scrie că este dificil pentru pacienți să separe știința de ficțiune și auzite (adevărat), dar că, de asemenea, „nu vor primi neapărat mult ajutor de la medicii lor, care de obicei sunt slab instruiți cu privire la tratamente alternative și adesea disprețuitori. a întregului concept.” Ea observă, de asemenea, că cazul lui Cantron „nu înseamnă că toate tratamentele alternative sunt o înșelătorie sau inutile” și apoi citează un exemplu complet nepotrivit pentru a-și ilustra punctul de vedere. Acest exemplu este o aplicație pentru studiile clinice a unui extract de rădăcină de păpădie care a arătat aparent o anumită activitate împotriva leucemiei în modelele preclinice. Din nou, oameni buni, asta nu este în niciun fel „alternativ” sau „complementar”. Este farmacognozia (adică, farmacologia produselor naturale), care este o ramură veche și productivă a farmacologiei. A echivala farmacognozia cu șarlamatul pur ca Cantron este o insultă la adresa farmacologilor de cancer de pretutindeni.

Nu știu dacă Mulligan este încă în viață. Ultimul raport pe care l-am găsit despre el este datat 27 mai și este despre participarea lui la Telus Motorcycle Ride for Tad. Totuși, partea cea mai tristă este că, chiar și după ce Cantron l-a eșuat în mod clar, până la punctul în care, chiar și cu aversiunea lui față de medicina convențională în general și chimioterapie în special, a acceptat să ia chimioterapie, Bernie Mulligan încă crede. Este un lucru cu adevărat oribil pentru un bărbat de 40 de ani să vadă spectrul sfârșitului său apropiindu-se cu 30 sau 40 de ani prea devreme, să se gândească să nu trăiască pentru a-și vedea fiicele crescând sau să aibă bucuria de a-și vedea nepoți. Este pe deplin de înțeles că, lipsind fundalul științific pentru a realiza că nu există niciun motiv științific plauzibil pentru a crede că Cantron va funcționa și nicio dovadă științifică care să susțină eficacitatea acestuia împotriva oricărui cancer, un om ca Mulligan ar putea înțelege orice crede că îl poate salva și participați la strângeri de fonduri pentru a strânge bani pentru un tratament „experimental” împotriva cancerului. Companii precum Medical Research Products, ai căror proprietari nu dau nicio indicație că sunt deloc tulburați de afirmațiile făcute pentru produsele sale de oameni precum Andy Johnson, sunt cele care sunt de vină.

Autor

David Gorski

Informațiile complete ale Dr. Gorski pot fi găsite aici, împreună cu informații pentru pacienți.David H. Gorski, MD, PhD, FACS este chirurg oncolog la Institutul de Cancer Barbara Ann Karmanos specializat în chirurgia cancerului de sân, unde servește și ca medic de legătură al Colegiului American de Chirurgii Comitetului pentru Cancer, precum și profesor asociat de chirurgie. și membru al facultății programului de absolvire în biologie a cancerului de la Wayne State University. Dacă sunteți un potențial pacient și ați găsit această pagină printr-o căutare pe Google, vă rugăm să consultați informațiile biografice ale Dr. Gorski, declinările de responsabilitate cu privire la scrierile sale și notificarea pacienților aici.

Medicină integrativă – Calul troian al sectanților trece în știință (Sau, pot folosi greșit limbajul cu cei mai buni dintre ei…)